ČESNEKOVÁ KACHNA PO PROVENSÁLSKU

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / DRŮBEŽ / DRŮBEŽ KACHNA / 




INGREDIENCE: 1 kachna, 1 celá palička česneku, sůl, kmín, 2 lžíce sádla, 3 cibule, salátová okurka. POSTUP PŘÍPRAVY: Kachnu očistíme, osušíme, potřeme česnekem utřeným se solí a posypeme lžičkou kmínu. Na pekáčku rozehřejeme sádlo a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibuli. Na tento základ vložíme kachnu prsíčky dolů, podlijeme ji horkou vodou, pekáč přikryjeme alobalem a kachnu pečeme za občasného podlití, přelití a obracení. Při pečení tučná místa propícháme vidličkou. Vypečený tuk lžící sebereme, aby se při dalším pečení nepřepaloval. Ke konci pečení alobal sejmeme a dopečeme, aby maso zčervenalo. Okurku umyjeme, nakrájíme na špalíčky a obložíme jimi kachnu. Necháme prohřát, podáváme s brambory.

ČESNEKOVÁ KACHNA PO PROVENSÁLSKU ČESNEKOVÁ KACHNA PO PROVENSÁLSKU



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1331 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz